michaelsysteem-boekkaft-95x150Bestel je het boek Michaelsysteem, de essentie van je persoonlijkheid rechtstreeks bij ons, dan voorzien wij het van een persoonlijke boodschap. Leuk om zelf te hebben, of iemand anders cadeau te doen.

Mail dan naam en adresgegevens waar het boek naar toe moet en kies intuïtief een bladzijde (tussen 10 en 200) uit het boek. Wij verzenden het dan zo snel mogelijk. Het boek kost € 24,95 (incl. BTW). Voor deze service rekenen wij de portokosten van PostNL* (Een boek weegt 340 gram). Gezien de regelmatig verhoogde kosten betaal je 2,50 euro (werkelijke kosten 3,84).

* wegens de hoge portokosten naar het buitenland, nemen wij deze deels voor eigen rekening. We rekenen voor het buitenland het tarief van 5,00 euro (werkelijke kosten (9,80).

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Michaelsysteem-boekkaft-95x150+succeskompas-boekkaft

Michaelsysteem + Succeskompas = geen verzendkosten*
Medeauteur Theo Buijsrogge schreef eerder het boek Succeskompas, richting geven aan je leven en werk (€20,00). Bestel je dit samen met het boek Michaelsysteem, dan betaal je geen verzendkosten (Totaal dus €44,95)*. Geef dan ook voor Succeskompas intuïtief een bladzijde op (10-282). Kijk voor meer informatie op www.succeskompas.nl.

* wegens de hoge portokosten wordt voor het buitenland een vergelijkbare korting gegeven waardoor de totaalprijs komt op €50,00.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Michaelsysteem-boekkaft-95x150+Dhamakaya meditatie-kaft voor 100x142

Michaelsysteem + Dhammakaya = geen verzendkosten*
Medeauteur Philip van der Most † schreef het boek Dhammakaya meditatie, een innerlijke reis naar een zuivere geest (€16,75). Bestel je dit samen met het boek Michaelsysteem, dan betaal je geen verzendkosten (Totaal dus €41,70)*. 

* wegens de hoge portokosten wordt voor het buitenland een vergelijkbare korting gegeven waardoor de totaalprijs komt op €47,25.

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je een boek bestelt geef je ons automatisch toestemming om je gegevens te gebruiken voor het toezenden van het boek en de nieuwsbrief

Reacties op het boek

'authentiek, overzichtelijk, helder en enorm inspirerend,
rijkdom van het 'oeroude nieuwe' domein,
praktische doorleefde taal,
goede balans in praktische toepasbaarheid en theorie'

michaelsysteem-boekkaft-95x150

€ 24,95

  Bestel NU
een gepersonaliseerd exemplaar

Michaelsysteem op facebook

Ga naar boven